De Midweek route afbeelding

De Midweek route

  • Duur: Midweek 4 - 5 dagen
  • Lengte: 113 km
  • Max. doorvaarthoogte: 4 m

Heeft u voor een midweek een motorjacht gehuurd? Dan is de Midweek route ideaal voor u! Met deze Midweekroute vaart u in het Noorden van Friesland. Via Akkrum vaart u door het prachtige natuurgebied de Alde Feanen richting Dokkum. Een prachtige historische stad met gezellige restaurants. Vanuit Dokkum richting Leeuwarden door de landerijen voor een dag shoppen, genieten in de Prinsentuin of genieten van al het culinairs wat Leeuwarden te bieden heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om langer over deze route te doen, informeer hiernaar bij onze medewerkers, zij helpen u graag!

Overnachtings suggesties

Vaarroute plattegrond

Routebeschrijving

Akkrum Reistijd: ± 1,5 uur

Akkrum is een leuk en levendig dorp op een uur varen van Sneek, ideaal voor de eerste dag. Bij jachthaven Tusken de Maren is het goed vertoeven en loopt u zo naar de bakker of de slager voor uw boodschappen. Ook de supermarkt is op loopafstand.

Dokkum Reistijd: ± 5 uur

Dokkum is de noordelijkste stad van Nederland en is één van de Friese elf steden. Dokkum heeft een rijk verleden en telt meer dan 140 rijksmonumenten. Het is een gezellige plaats met veel winkels en restaurants.

Leeuwarden Reistijd: ± 3,5 uur

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, is niet alleen bekend om de elfstedentocht. In het historische hart van Leeuwarden liggen de oude markten. Een overzichtelijk netwerk van straten en pleinen met tal van leuke en interessante winkels en horecagelegenheden. Of u nu internationaal wilt eten, de Friese biologische keuken wilt uitproberen of liever gaat voor de Hollandse pot, u vindt het allemaal. Ook zijn er veel uitgaansmogelijkheden.

Sneek Reistijd: ± 3 uur

De laatste nacht van uw vakantie verblijft u in Sneek. U kunt er voor kiezen om alvast bij ons in de haven te gaan liggen, maar het centrum van Sneek is ook een goede optie, en geeft u de volgende ochtend genoeg tijd om op tijd weer de boot in te leveren.

Goed om te weten: Alle vaarroutes zijn beschikbaar op onze boten wanneer u deze huurt.

Vind uw boot

Met welke boot ga jij op pad? Ze zijn beschikbaar van 2 tot 12 personen

Gevarieerd aanbod
Honden welkom
24/7 storingsdienst
Geen vaarbewijs nodig