Pluspunten

Onze voordelen

Onze voordelen afbeelding
Onze voordelen afbeelding

Onze voordelen

Altijd al willen varen met de familie, met vrienden of met z’n tweeën maar nog nooit in de gelegenheid geweest omdat er geen boot voorhanden was en kopen geen optie is. Dan is een motorboot huren natuurlijk de oplossing voor u.

De thuis haven van Yachtcharter Sneek ligt midden in Friesland, tussen de grote meren. Of uw route u naar het Noorden brengt, u bent meteen goed onderweg. Niet eerst een lange tocht voordat u in het gewenste gebied bent, of een dag varen om terug te komen, maar vanaf het eerste tot het laatste moment vakantie. Ook is onze haven zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Na elke vaart worden de schepen gecontroleerd en alle gebreken verholpen door onze bekwame en goed opgeleide monteurs. Tijdens de winterperiode worden grote onderhoudsklussen op de schepen uitgevoerd en worden deze opnieuw geschilderd.

Een groot deel van onze vloot heeft als vaste doorvaarthoogte 2,40 m. Aangezien veel vaste bruggen 2,50 zijn betekent dit dat onze schepen deze routes goed kunnen varen en onze schepen niet vast zitten aan routes met beweegbare bruggen. Hierdoor komt u in gebieden en op locaties waar weinig grote schepen zijn en het dus veel rustiger is. Ideaal voor de rust en ruimte zoekers.

Nadat u uw bagage aan boord heeft gebracht van uw huurschip en gesetteld bent komt er een medewerker van Yachtcharter Sneek bij u aan boord om u het schip van a tot z uit te leggen. Van het sanitair tot het starten van de motor en van het koken tot de routes, alles wat u wilt weten en moet weten wordt in alle rust aan u uitgelegd, zodat u optimaal en goed voorbereid van uw vaarvakantie kunt genieten.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de boot of heeft u een ander probleem, onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en komt waar mogelijk zo snel als het kan naar u toe..

Na elke verhuurperiode worden de boten grondig schoon gemaakt, alles weer netjes opgehangen en klaargezet zodat u op een schip komt wat meteen als een thuis voelt.

Heeft u nog geen ervaring, weinig ervaring of wilt u beter leren varen, dit kan. Wij bieden een 2 uur vaarcursus aan.

Om uw vaarvakantie zo leuk en makkelijk mogelijk te maken hebben we verschillende opties die u kunt bij boeken. Zo hebben wij een groot aantal vouwfietsen, die mee aan boord kunnen en uw verblijf in Friesland een stuk leuker maken. Want Friesland is niet alleen mooi vanaf het water maar ook op het land zijn veel mooie plekjes te ontdekken. Ook voor het comfort zijn diverse opties, zoals lakenpakketten en dekbedden of handdoekpakketten.

“De Friese wateren geven je het gevoel van vrijheid en geluk”