Tornado afbeelding

Mijn vaarvakantie

Vanaf € 1.695,00
  • Betaal gemakkelijk en veilig
  • All-Risk verzekerd
  • HISWA-garantie
  • 24/7 pechhulp
Overzicht van alle boten

Tornado Simmerskip 1450AK

2 - 12 personen | 14.5 meter

Het grootste schip van onze vloot is de Tornado. Met maar liefst 14,5M is deze boot geschikt voor 12 personen. Met een groep, groot gezin of meerdere families genieten van een vaarvakantie? Het kan bij Yachtcharter Sneek. De slaapplaatsen zijn verdeeld over 5 slaapkamers. Met de boeg- & hekschroef wordt het manoeuvreren ondanks de grootte van het schip een stuk gemakkelijker gemaakt. Bent u benieuwd of de Tornado bij uw vaarvakantie past? Kijk dan snel verder.

DSC_4379 Tornado buiten 2 Tornado buiten 4 Tornado buiten zithoek Tornado buiten Tornado zithoek buiten Tornado salon Tornado stuurstand binnen (2) Tornado stuurstand binnen Tornado zithoek Tornado keuken Tornado slaaphut Tornado slaapkamer
Kievit

Ontdek deze boot

Omschrijving

De Tornado is een Duetkruiser van 14,5M en is tevens het grootste schip van onze verhuurvloot. De Tornado heeft maar liefst 12 vaste slaapplaatsen en dus is dus zeer geschikt voor grote gezelschappen. Op het ruime achterdek vindt u door middel van vaste banken een gezellige zit. Hier is ook de buitenstuurstand zodat ook de kapitein kan genieten van het heerlijke weer.

Wanneer u de boot binnenkomt via de vaste trap komt u in de grote salon. De grote salon is gezellig en ruim ingericht met een U-vormige bank en een extra binnen stuurstand. Wanneer u doorloopt naar voren komt u bij de keuken en dinette. In de keuken is een compleet inventaris aanwezig met koelkast en 4-pits gasfornuis. Langs de keuken en dinette komt u in de voorste slaapkamer, deze is voorzien van een 1-persoonsbed en een stapelbed. In de slaapkamer is voldoende opbergruimte. Daarnaast heeft deze slaapkamer ook een eigen toilet.

In het achterschip vindt u maar liefst vier slaapkamers. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed. En twee slaapkamers met een stapelbed. In het achterschip bevindt zich ook een elektrisch toilet en een badkamer met douche en wastafel.

De Tornado is voorzien van een boeg- en hekschroef om het vaarcomfort zo groot mogelijk te maken. We hopen u en uw gezelschap te mogen ontvangen op dit prachtige grote schip.

Voorzieningen

2x 2-persoonsbed
8x 1-persoonsbed
220 volt omvormer
220 volt walstroom
Ankerlier
Binnen-buiten-stuurstand
Boegschroef
CD/radio combinatie
Doorvaarthoogte 2,60 meter
Douche
Elektrisch toilet
Hekschroef
Hond in overleg
Koelkast
Roerstand aanwijzer
Verwarming
Warm en koud water
Zwemtrap met zwemplateau

Kenmerken

  • Lengte 14,5M
plattegrond tornado

Beschikbaarheid en boeken

  • Betaal gemakkelijk en veilig
  • All-Risk verzekerd
  • HISWA-garantie
  • 24/7 pechhulp

Vergelijkbare alternatieven

Sirocco Duetkruiser 1300

2-10 personen
Vanaf 1.695,00 p.w.

Tivano Simmerskip 1200AK

2 - 9 personen
Vanaf 1.695,00 p.w.

Mistral Simmerskip 1200AK

2 - 9 personen
Vanaf 1.695,00 p.w.