Kom met ons varen en ontdek het schoon van de Friese wateren

Onze boten
Over ons afbeelding
Yachtcharter Sneek afbeelding

Yachtcharter Sneek

In het hart van het Friese watersportcnetrum, de mooie stad Sneek, is Yachtcharter Sneek gevestigd. Een erkend en uniek verhuurbedrijf met 23 schepen in onze verhuurvloot, variërend van 8,5m tot 14,4m. Uniek wegens de lage doorvaarthoogte van het merendeel van onze schepen waardoor lage bruggen tot 2,45m geen enkel probleem zijn en we u de mooiste vaarvakantie over de Friese wateren, Overijsselse rivieren en door de Groningse landschappen kunnen aanbieden.

Op onze schepen kunt u verblijven met twee tot maximaal twaalf personen. Allen met eigen voorzieningen zodat u op vele mooie plekken kunt genieten van u vakantie. In een natuurgebied, bruisend dorp of haven, alles is mogelijk. U heeft geen vaarbewijs nodig om met één van de schepen van Yachtcharter Sneek op vakantie te gaan. Een uitgebreide afvaartinstructie is de standaard en vaarcursus is bij te boeken. Naast de extra’s om zorgeloos op vakantie te gaan bieden wij ook nog opties aan zoals SUP’s en een bijboot. Tevens is op de meeste schepen ook uw trouwe viervoeter van harte welkom.

Van alle gemakken voorzien afbeelding

Van alle gemakken voorzien

Al onze schepen zijn voorzien van een boegschroef, wat het varen, ook voor beginnende schippers, een stuk makkelijker maakt. De boten zijn uitgerust met een toereikend inventaris en bieden u de faciliteiten en gemak voor een zorgeloze vakantie. Voor het varen met onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig. Enige ervaring is wel gewenst, deze kunt u opdoen aan de hand van een van onze ervaren instructeurs. Deze vaarcursussen zijn apart bij te boeken.

Onze haven afbeelding

Onze haven

Onze haven in Sneek ligt op het watersport park ’t Ges, vlakbij het Sneekermeer. Vanuit de thuishaven zit u binnen afzienbare tijd op het meer of midden in de gezellige stad Sneek en start u centraal in Friesland met uw vaarttocht. Oftewel, het ideale startpunt voor uw vakantie.

Onze haven is voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen, stromend water en elektriciteit. Op ons terrein is een afgesloten parkeerterrein is een afgesloten parkeerterrein voor uw auto of camper. U kunt met de auto dicht bij de boot komen voor het laden en lossen van uw spullen.