Sirocco afbeelding

Mijn vaarvakantie

Vanaf € 1.375,00
  • Betaal gemakkelijk en veilig
  • All-Risk verzekerd
  • HISWA-garantie
  • 24/7 pechhulp
Overzicht van alle boten

Sirocco Duetkruiser 1300

2-10 personen | 13 meter

De Sirocco is een zeer ruime Duetkruiser van 13 meter. Het schip is geschikt voor maximaal 10 personen met 8 vaste slaapplaatsen, waarbij de dinette eenvoudig is om te bouwen tot een extra tweepersoons bed. De boot is daarmee ideaal voor uw vaarvakantie met grotere groepen of families. Bij de Sirocco is zowel binnen als buiten besturing mogelijk, kiest u voor het zonnetje of toch liever uit de wind, beide is mogelijk. Neemt u een kijkje bij de Sirocco?

DSC_5578-1 Sirocce-buiten-3 Sirocco-buiten Sirocco-yacht Sirocco-zwemtrap Stuurstand-binnen Dashbord Keuken Salon Salon-2 Slaaphut-achter Slaaphut-voor Toilet-2 Toilet
Kievit

Ontdek deze boot

Omschrijving

De Sirocco is een duetkruiser 1300. Met haar 13 meter is het een zeer ruime motorboot met een groot achterdek en biedt ze slaapplaats voor maximaal 10 personen, waarvan er acht vaste slaapplaatsen zijn. De Sirocco heeft een doorvaart hoogte van 2,6M en komt hierdoor op de mooiste plaatsen van Friesland en omgeving.

Wanneer u het schip betreedt komt u terecht in de salon. De grote salon is gezellig en ruim ingericht met een U-vormige bank. Bij deze zithoek bevindt zich ook de binnen stuurstand, hierdoor kan de crew gezellig bij de kapitein zitten indien het weer slechter is. Wanneer u doorloopt naar voren komt u bij de keuken en dinette. Deze dinette is eenvoudig om te zetten naar een extra tweepersoons bed. In de keuken is een compleet inventaris aanwezig met koelkast en 4-pits gasfornuis. Langs de keuken en dinette komt u in de voorste slaapkamer, deze is voorzien van een 1-persoonsbed en een stapelbed. Daarnaast heeft deze slaapkamer ook een eigen toilet.

In het achterschip vindt u een slaapkamer met een 2-pers. bed, een slaapkamer met een 2-pers. bed en een 1-pers. bed, een elektrisch toilet en een badkamer met douche en wastafel. Deze slaapkamers bieden tevens veel bergruimte.

Wanneer u weer naar buitengaat komt u op het zonne-/ achterdek. Deze is voorzien van vaste kuiprand met reling. Hier bevindt zich ook de tweede stuurstand en een trap naar het zwemplateau.

Voorzieningen

2x 2-persoonsbed
4x 1-persoonsbed
220 volt omvormer
220 volt walstroom
Ankerlier
Binnen-buiten-stuurstand
Boegschroef
CD/radio combinatie
Doorvaarthoogte 2,60 meter
Douche
Elektrisch toilet
Hond in overleg
Koelkast
Roerstand aanwijzer
Toilet
Verwarming
Warm en koud water
Zwemtrap met zwemplateau

Kenmerken

  • Lengte 13M
plattegrond

Beschikbaarheid en boeken

  • Betaal gemakkelijk en veilig
  • All-Risk verzekerd
  • HISWA-garantie
  • 24/7 pechhulp

Vergelijkbare alternatieven

Tornado Simmerskip 1450AK

2 - 12 personen
Vanaf 1.375,00 p.w.

Tivano Simmerskip 1200AK

2 - 9 personen
Vanaf 1.375,00 p.w.

Mistral Simmerskip 1200AK

2 - 9 personen
Vanaf 1.375,00 p.w.