Inventarislijst

Toereikende Inventaris

Inventarislijst afbeelding
Inventarislijst afbeelding

Inventarislijst

Elke boot heeft een toereikend inventaris, wat wel per boot een beetje kan verschillen. Onderstaande link is een totaal overzicht van wat er gemiddeld aan boord is. Beddengoed en handdoeken zijn niet aan boord, deze zijn extra bij te boeken.

Aan boord van elk schip is er een compleet veiligheidspakket, zoals een reddingsboei, zwemvesten af te halen bij de balie (ook voor kinderen verkrijgbaar), verbanddoos, brandblussers en een zaklamp.

Waterkaarten

1,2 en 5 zijn standaard aan boord. Plus de almanakken en het politiereglement. Boord boek en Routeboek zijn ook aan boord. Bij een alternatieve route zijn er kaarten beschikbaar bij de receptie.

Beddengoed

Al onze motorjachten zijn standaard met hoofdkussens en beddengoed uitgerust. U kunt altijd bij ons extra bedden set huren of u neemt zelf een kussensloop, hoeslaken, dekbed of slaapzak mee. Het beddengoed kunt u 2 weken van tevoren bestellen en ligt dan klaar als u de boot ophaalt.

Kachel en verwarming aan boord

Zodat u ook tijdens de koelere maanden, maart, april en oktober comfortabel aan boord kunt verblijven zijn al onze boten uitgerust met verwarming. Het gaat hier om warme luchtverwarming die op diesel of op gas (motortjalken) aangedreven worden.

Fietsen afbeelding

Fietsen

Voor de ochtend rit naar de bakker adviseren wij om minstens 1 fiets mee te nemen. Deze (vouw)fiets kunt u ook bij ons huren.
U kunt maximaal twee fietsen per boot huren.

Meer over fiets huren
Voordelen afbeelding

Voordelen

Altijd al willen varen met de familie, met vrienden of met z’n tweeën maar nog nooit in de gelegenheid geweest omdat er geen boot voorhanden was en kopen geen optie is. Dan is een motorboot huren natuurlijk de oplossing voor u.

Onze voordelen